FERMENTÁRUM.CZ

0
Na neděli 25.2. naplánován plně praktický Miso⚡kimčchi workshop v Rosicích!

Občasník Zkvasitel

E-mailové novinky ze světa mikrobiologie, z blogu Zkvašeno i z e-shopu, recepty, chystané události

Abyste se nemuseli opakovaně vracet pro informace na webové stránky a nemuseli se spoléhat na algoritmy FacebookuInstagramu, zda Vám naše příspěvky ukážou či nikoliv, nabízím přihlášku k e-mailovému oběžníku, který jsem nazval Zkvasitel. V něm jednou za čas (zhruba jednou za měsíc) shrnuji informace z těchto oblastí:

K odběru se můžete přihlásit svolením při objednávání zboží, anebo kdykoliv použitím formuláře, ke kterému vede tlačítko ve spodní části obrazovky. Až se k odběru přihlásíte, nezapomeňte, že Seznam či Google třídí podobné oběžníky do různých podsložek, kde je nečekáte a kam si běžně pro poštu nechodíte.

Pro zpracování kontaktů platí pravidla popsaná v sekci Ochrana osobních údajů.