O mně
Já jsem Vláďa, mám rád práci s potravinami, píšu pro vás projekt Piccolo neexistuje, přispívám na nejobsáhlejší český blog o fermentaci potravin Zkvašeno, vyrábím mapu Pečem pecen, fotím houby a jsem samostatným člověkem.
Všechny kultury, které nabízím, také sám používám, pečuji o ně a dbám, aby jim bylo pořád dobře. Na e-mailu info@fermentarum.cz rád zodpovím dotazy k čemukoliv, co si ode mne necháte zaslat, pomůžu s revizí tematicky zaměřeného článku nebo poskytnu rozhovor.
Z médií a sálů
Za tu chvíli praxe jsem měl to potěšení být při těchto akcích, pořadech a rozhovorech:
- Rozhovor pro TV NOE v pořadu Za obzorem 25.10.2021
- Recepty pro pořad ČT Co babičky uměly (díly Kdo šetří a Domácí jezírko)
- Podcast Vítr v Gastru s Jurou Iblem
- Podcast pro Info.cz — MAXIM Pavla Vondráčka
- Rozhovor pro tištěný Apetit 6/2021
- Recepty a rozhovor pro pořad ČT Co babičky uměly (díl Hrnečku vař)
- Rozhovor pro magazín Bez hladově první část a druhá část
- Rozhovor Houbový boom v kuchyních pro gastro e-zin Ambi;
- Rozhovor pro tištěný časopis Vlasta 4/2021;
- Videorozhovor 6/2020 pro Aromadoteky.cz;
- Článek pro týdeník EURO 9/2020, Klára Donathová;
- Čtyřstrana v časopisu Kondice leden 2020, Eva Hudečková;
- Podcast Potraviny s Hankou Michopulu;
- TV Nova, pořad Víkend 27.8.2019;
- TV Prima, Receptář prima nápadů 1.12.2019;
- Zlínský FermFest 2019;
- Food Film Fest a Life Sciences Film Festival 2018 při ČZU — průvodní slovo k filmu Fermented;
- Českobudějovický festival Kvas 2019 při AVČR;
- Rádio Wave, pořad Ve vlastní šťávě 6.4.2018;
- Časopis Květy 9/2013