FERMENTÁRUM.CZ

0
Sušená kodži rýže je zpět.

O mně

Já jsem Vláďa, mám rád práci s potravinami, píšu pro vás s kolegyní Zuzkou nejobsáhlejší český blog o fermentaci potravin Zkvašeno, mám na svědomí kváskovou mapu Pečem pecen a někdejší projekt reinstalace kávové kultury Piccolo neexistuje, fotím houby a jsem samostatným člověkem.

Všechny kultury, které nabízím, také sám používám, pečuji o ně a dbám, aby jim bylo pořád dobře. Na e-mailu info@fermentarum.cz rád zodpovím dotazy k čemukoliv, co si ode mne necháte zaslat, pomůžu s revizí tematicky zaměřeného článku nebo poskytnu rozhovor. Pořádám nepravidelně fermentační workshopy, dojíždím do domácností i do firem přednášet a vařit ochutnávky.

Z médií a sálů

Za tu chvíli praxe jsem měl to potěšení být při těchto akcích, pořadech a rozhovorech: