FERMENTÁRUM.CZ

0
V nabídce jsou konečně japonské spory na plíseň kodži! \(^◡^@)ノ

Podivuhodné fermentační odpoledne

U vás doma si naložíme zeleninu, miso nebo kimčchi, uvaříme z fermentovaných surovin, upečeme chleba, popovídáme o výživě.

Zcela přirozeně a na poptávku čtenářů blogu Zkvašeno vznikl nový oblíbený formát osobního vzdělávání v oblasti domácích fermentovaných dobrot, při kterém si můžeme během výhradně vám na míru šitém odpoledne povídat o tom, co byste chtěli vědět či umět z oblasti domácího hospodaření, přípravy rozličných fermentů a vaření z nich. Vše propojíme obecným významem racionálního stravování, jenž neznamená výživu pouze nás — lidí, ale i našich mikroorganismů, se kterými jsme celoživotně neoddělitelně spjati, a které z podstatné části definují naše zdraví, pohodu a náladu.

Uvidíme se? Pište mi na e-mail info@fermentarum.cz. Nezapomeňte prosím uvést, odkud jste!

Témata

Na vaše přání si můžeme odpoledne poskládat z těchto okruhů a činností:

Není samozřejmě možné stihnout úplně všechno, vybíráme tolik činností, které se dají stihnout za zhruba 5-7 hodin.

Cena

Soukromé osoby, nepodnikající v oboru: cena za individuální odpoledne je 2500 Kč + doprava 3 Kč na kilometr počítáno z Berouna. Doprava je zdarma v okrese Beroun, v Praze a na Praze-západ. Zúčastnit se můžou až 4 dospělé osoby; malým dětem doporučuji zajistit hlídání, protože strávený čas je intenzivně nabitý předáváním vědomostí a praktickými činnostmi.

Ekonomické subjekty z gastro oboru: pro týmy profesionálů je cena 5000 Kč za jakkoliv dlouhou návštěvu v rámci jednoho dne plus doprava 3 Kč na kilometr počítáno z Berouna, doprava je zdarma v okrese Beroun, v Praze a na Praze-západ.