FERMENTÁRUM.CZ

0

Miso⚡kimčchi workshop

1500 Kč za kus
není skladem

Přijďte si naložit klasické korejské kimčchi, lahodné miso a popovídat o zákonitostech domácí fermentace.

Propozice

TémaTA

Vláďa Sojka, spoluautor blogu Zkvašeno, projektu PečemPecen a zakladatel projektu Piccolo Neexistuje s vámi během nedělního odpoledne nakrájí, nakrouhá, nasolí a naloží klasické korejské baechu kimčchi, japonské krátce zrající miso a nasladujeme si za odpoledne i autentické amazaké!

V průběhu výkladu a praktické ruční práce se dozvíte:

Na místě si uvaříme a ochutnáme miso cibulačku, domácí kvasový chleba a jako dezert rýžové amazaké.

Cíl

Celé odpoledne bude praktické, všichni zúčastnění si budou moci vlastníma rukama naložit svou sklenici kimčchi a sklenici krátkodobě zrajícího misa, které si také odnesou. Účastníci by se měli dozvědět, jak se zachází s umami chutí, jak ji využívat ke zlepšení vlastního jídla a jak proplout celou zimou v doprovodu přátelských mikrobů.