FERMENTÁRUM.CZ

0
90 receptů a principy fermentace obsahuje ZKVAŠENO 📖 kuchařka na doma

Přednášky, workshopy

Někdy je patnáctiminutová diskuze tváří v tvář mnohem plodnější, než roky samostudia a stohy (ne)přečtených knih. Pojďme si na fermentace sáhnout, popovídat si o nich a třeba i něco ochutnat.

Přednášky

Pokud byste chtěli obohatit program své akce či výuku o hodinový seminář na téma fermentovaných potravin, rád jej sestavím a odprezentuji. Může jít o doprovodný program k foodfestivalu, doplňkovou výuku pro zájmové kroužky či studenty, okruh přátel, kteří se rádi baví vařením, pro tématické kluby či komunitní spolky.

Na přednášce si povíme o úplně základních principech, sklouzneme se po chemii, prohlédneme si nějaké fotky, ochutnáme limonády nebo naloženou zeleninu z donesených vzorků, inspirujeme se k činnostem, nepolíbené nadchneme, s pokročilými můžeme řešit problémy z oboru.

Aktuálně mám zpracované přednášky s prezentacemi na tato témata, každé na cca 60 minut:

Workshopy

Máte-li prostor a chcete-li si vyzkoušet, jaké to je na potraviny sahat rukama, jak z nich udělat živé jídlo a všechno to zažít, abyste už pak mohli doma samostatně pokračovat, provedu vás tří- až čtyřhodinovým workshopem na libovolné téma z oboru limonád, zeleniny, pečení kvasového chleba či výroby vlastní miso pasty. Těším se na setkání, pište na e-mail info@fermentarum.cz.