FERMENTÁRUM.CZ

0
100 receptů a principy fermentace obsahuje ZKVAŠENO 📖 kuchařka na doma

Koji Alchemy

750 300 Kč za kus
skladem 4 ks
+

Aktuální a moderní poznatky o využití enzymů z plísně kodži v kuchyni pro kreativní tvorbu lahodné chuti umami.

Napsali Rich ShihJeremy Umansky

Láká vás proniknout hlouběji do tajemství lahodné chuti umami, ke které vede cesta přes doslova zázračnou plíseň kodži? Už jste přečetli Noma Guide to Fermentation a garum z cvrčků nebo miso z chorošů už je příliš ordinérní? Nová kniha Koji Alchemy vás provede tímhle prapodivným světem domestikovaného kropidláka rýžového, jehož enzymatická výbava skýtá nekonečně variabilní multifunkční nástroj do každé kuchyně.

Obsah

  1. Co je kodži?
  2. Úvod do názvosloví
  3. Cesta vedoucí k chuti
  4. Jak pěstovat kodži
  5. Rozšiřte svou výrobu kodži
  6. Návody na rychlé využití
  7. Rozklad bílkovin: pasty
  8. Rozklad bílkovin: omáčky
  9. Alkohol a octy
  10. Zrání masa a masných výrobků
  11. Mléčné produkty a vejce
  12. Zelenina
  13. Sladkosti a pečení

Údaje o knize

Celý název: Koji Alchemy
Jazyk: Angličtina
Počet stránek: 352
Počet ilustrací: černobílé průvodní ilustrace, 16stránková plnobarevná vsádka
Vazba: pevná
ISBN: 978-16-0358-868-3
Formát: 178 × 229 mm
Vydavatel: Chelsea Green Publishing
Vydáno: 6. května 2020

Náhled knihy