FERMENTÁRUM.CZ

0
Na neděli 26. června se můžete přihlásit na Industra💘kimčchi workshop v Brně!

Industra💘kimčchi workshop

1500 Kč za kus

+

Přijďte si naložit klasické korejské kimčchi, limonády a zeleninu a popovídat o tajích domácí fermentace.

Propozice

TémaTA

Vláďa Sojka, spoluautor blogu Zkvašeno a projektu PečemPecen s vámi během odpoledne nakrájí, nakrouhá, nasolí a naloží klasické korejské baechu kimčchi, projdeme si práci s fermentovanými limonádami, vysvětlíme a předvedeme si obecné základy nakládání zeleniny a ochutnáme čerstvý tempeh a uvaříme si polévku z kořeněného chlebového kvásku.

K mání budou i limonádové kultury (kombuchy a vodní kefír).

Cíl

Celé odpoledne bude praktické, všichni zúčastnění si budou moci vlastníma rukama naložit svou 1,5 kg sklenici kimčhci. Účastníci by se měli dozvědět, jak se zachází s umami chutí, jak ji využívat ke zlepšení vlastního jídla a jak si zpestřit svůj každodenní jídelníček z hodnotných surovin lahodnými fermentovanými chutěmi.